Webáruház
Keresés
HUNINF - Informatika mindenkinek!

A Hungária Informatikai Kft.-t egy piacvezető biztosítási társaságból kivált informatikusok csoportja alapította 2009-ben. Kezdetben a korábbi anyacégek igényeinek kiszolgálásával foglalkoztunk, mára már vállalni tudjuk Magyarországon tevékenykedő kis- és nagyvállalatok igényeinek kiszolgálását is. Szolgáltatásainkat ugyanakkor intézmények, illetve a lakosság részére is ajánljuk. Tevékenységünket Magyarország egész területén, regionális szinten végezzük.
 
Nem ismerjük azt a szót, hogy lehetetlen!
 
Minden szektorban tudunk olyan megoldásokat ajánlani, mellyel ügyfeleink informatikai és kommunikációs rendszerét a leghatékonyabbá tudjuk tenni, és ezáltal munkájuk gördülékenyebbé és költséghatékonyabbá válhat.
 
Erősségeink: gyors, pontos minőségi munkavégzés, munkatársaink készséges hozzáállása, rugalmas és hatékony problémamegoldás, mindez kedvező vállalási ár mellett.
 
Szolgáltatásainkról röviden
 
Két fő területen nyújtunk szolgáltatásokat.
 
Informatikai szolgáltatások
Teljes körű informatikai szolgáltatásokkal állunk üzleti-, intézményi- és lakossági ügyfeleink részére a munkaállomásoktól (PC) a LAN hálózatokon át a szerver szolgáltatásokig. Szolgáltatásaink egyedileg testreszabottak. A részleteket tekintse meg a fenti menüpontok alatt.
 
Telefonszolgáltatás
Cégünk önálló - NMHH-nál hivatalosan bejegyzett - telefonszolgáltatóként Hungáriatel márkanéven nyújt vezetékes helyhez kötött vezetékes telefonszolgáltatást Internet Protokoll (VoIP) alapon.

A telefonszolgáltatáshoz kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint pédául IP PBX alközponti megoldások, melyekről részletesen a telefonszolgáltatás menüpontban olvashat. 
Bízunk benne, hogy dinamikusan fejlődő társaságunk az Ön vállalatának sikerességét is növelni fogja, és segítünk abban, hogy hatékony és gördülékeny munkával gondjai csökkenjenek, bevételei növekedjenek.
 
 
Hungária Informatikai Kft. csapata
 


 

Hungária Informatikai Kft. © 2013 Minden jog fenntartva!

    

HUNINF - Informatika mindenkinek! - Hungária Informatikai Kft.

Mottónk: Informatika Mindenkinek!

HUNINF - Informatika mindenkinek! - Hungária Informatikai Kft.