Webáruház
Keresés
Lakossági ügyfeleink részére is ajánljuk karbantartási szolgáltatásainkat.
 
Karbantartás
Nálunk vásárolt, vagy meglévő, üzemelő számítástechnikai eszközeire renszeres karbantartási megállapodást köthet velünk. Ennek keretében kollégáink rendszeresen, vagy igény szerint átvizsglják eszközeit és a szükséges javításokra javaslatot tesznek. A javasolt megoldás elfogadása után a javítást kollégáink elvégzik. A javítás történhet telephelyünkön, vagy bizonyos esetekben a helyszinen is.
 
Meghibásodott eszközök javítása
Vállaljuk PC-k, laptopok, nyomtatók, hálózati tárolók (NAS), hordozható eszközök, stb. szervizelését a lakossági ügyfelek részére.
 
Írja meg nekünk, hogy milyen eszköze hibásodott meg és mi a hibajelenség. Megrendelés esetén, előzetes egyeztetést követően, juttassa el legközlelebbi telephelyünkre a javítandó eszközt. Kollégánk rövid határidőn belül megvizsgálja a hibás eszközt és javaslatot tesznek a javítás meoldásokra. Ennek elfogadása esetén megtörténik ajavítás, melyet jelzünk ügyfelünk résézre. A javított termék ezután elvihető, vagy eljuttatjuk Önhöz.
 
Bizonyos eszközök esetén a helyszini javítás is kérhető, mely kiszállással jár. A kiszállásnak egyedi díja van, amely függ a legközelebbi telephelyünk és az ügyfél közötti távolságtól.
 
 
 

Hungária Informatikai Kft. © 2013 Minden jog fenntartva!

    

HUNINF - Informatika mindenkinek! - Hungária Informatikai Kft.

Mottónk: Informatika Mindenkinek!

HUNINF - Informatika mindenkinek! - Hungária Informatikai Kft.